Σελίδες

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Τελικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης Αγοριών και Κοριτσιών 2014-2015


Στο κλειστό των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας διεξήχθησαν οι τελικοί των σχολικών αγώνων πετοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών για τη τρέχουσα σχολική χρονιά 2014-2015.

Στις 10:30 π.μ. διεξήχθη ο αγώνας των αγοριών μεταξύ των ομάδων του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας και του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας. Νικήτρια και κυπελλούχος η ομάδα του Λυκείου της Λαμίας με 2-0 σετ.

Η ομάδα των αγοριών παρατάχθηκε με τους: Μπαλωμένο Γεώργιο, Κότσι Άγγελο, Μπουραζάνη Μιχαήλ, Χαζιζάη Τζουλιάνο, Καραλή Παναγιώτη, Κολοτούρα Δημήτριο, Στρογγύλη Αναστάσιο, Κότσι Ιωάννη, Βαφειά Δημήτριο,  Κούκιο Κριστιάν, Καφάση  Ευστάθιο  και Θειακούλη Ιωάννη.  


Στις 12 το μεσημέρι διεξήχθη ο αγώνας των κοριτσιών μεταξύ των ομάδων του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας και του 2ου Γενικού Λυκείου Λαμίας. Νικήτρια και κυπελλούχος η ομάδα του Λυκείου της Αμφίκλειας  με 2-0 σετ.

Η ομάδα των κοριτσιών  παρατάχθηκε με τις: Θεοδώρου Αικατερίνη, Κουγιάτσου Κων/να, Σκλαβούνου Βιολέτα, Καλλιμάνη Χριστίνα, Τσάφου Σταυρούλα, Κόλας Αρίλντα, Δεληγιάννη Φωτεινή, Ήλια Φωτεινή, Κίσσα Σπυριδούλα, Στραβουσκούφη Μαρία, Κορτσέλη Κων/να, Κόλλια Ευσταθία, Μπαλωμένου Ελένη και Ντερβίσι Μαριλένα.  



Μετά τους τελικούς ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ τίμησε το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. ΠΙΛΙΤΖΙΔΗ ΣΠΥΡΟ για την προσφορά του στην εκπαίδευση. Την πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Ελάτειας Αμφίκλειας κ. Γώγος Γεώργιος.
Θερμά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες μας και στον κ. Πόρρο Αντώνιο καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: