Σελίδες

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Βράβευση των νέων φοιτητών και φοιτητριών από το Σύνδεσμο Δαδιωτών



Στα γραφεία του Συνδέσμου Δαδιωτών, μέσα σ’  ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, η Κοπή τη Βασιλόπιτας και η Βράβευση των νέων φοιτητών από το Σύνδεσμο. 
       Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρώην Διευθυντής του Λυκείου Αμφίκλειας κ. Δημήτριος Βασιλείου.  Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας κα. Αθανασία Στιβακτή. Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δαδιωτών κ. Δημήτριος Στρατής.
       Παρόντες ήταν οι νέοι φοιτητές και φοιτήτριες, οι γονείς των περισσοτέρων εξ αυτών, ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Γκιώνης, ο πρώην Δήμαρχος Αμφικλείας κ. Λουκάς Σκλαβούνος, ο πρώην Πρόεδρος του Ν.Σ.Κ. κ. Κωνσταντίνος Μπακάλης, ο Αντιστράτηγος έ.ά. της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Νικόλαος Τασιόπουλος, η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αμφικλείας κα Παρασκευή Ρήγα, η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Λουκάς Μέρμηγκας», κα Λήδα Μέρμηγκα και πλήθος Δαδιωτών.
       Μετά την εκδήλωση και τις αναμνηστικές φωτογραφίες οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν Δαδιώτικες πίτες, γλυκά και λιχουδιές και με την ευχή "και του χρόνου". Πριν την Κοπή της Βασιλόπιτας, όλοι μαζί έψαλλαν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: