Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Περιβαλλοντικός Περίπατος από τον Ε.Ε.Σ.Γ.Α.





Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, ο περιβαλλοντικός, ψυχαγωγικός και  ενημερωτικός περίπατος στον Παρνασσό, που διοργάνωσε ο Ε.Ε.Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013.Συνδιοργανωτής σε αυτό το εγχείρημα ο Φορέας Διαχείρησης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, που με το επιστημονικό του προσωπικό, καθοδήγησε, ενημέρωσε και ευαισθητοποίησε τους περιπατητές σε ότι αφορά στο δασικό περιβάλλον και στα επί  μέρους οικοσυστήματά του. Οι σαράντα πέντε συμμετέχοντες και συμμετέχουσες, [όλων των ηλικιών] απόλαυσαν όλες τις αποχρώσεις του πρασίνου και όχι μόνο, πεζοπόρησαν με έναν μέτριο ρυθμό γύρω στη μία ώρα μέσα σε
δασικό δρόμο, αφουγκράστηκαν τους ήχους του δάσους και τις μουσικές των πτερωτών μουσουργών, οσφράνθηκαν τις μυρωδιές του δάσους , ενημερώθηκαν για τη χλωρίδα και πανίδα του και επέστρεψαν γεμάτοι όμορφες εικόνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Γ.Α. ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που συμμετείχαν. Επίσης ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή Φορέα Δ.Ε.Δ.Π. και ειδικώτερα την Κα Δέσποινα Μερτζανίδου, επιστημονικό στέλεχός του, για την  άρτια καθοδήγηση και ενημέρωσή μας. Η φωτογραφική κάλυψη είναι του Δημήτρη Καλπύρη που συμμετείχε και  τον ευχαριστούμε.

                                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                                                       Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                     ΛΟΥΚΙΑ ΔΡΙΒΑ-ΣΚΟΥΦΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια: