Σελίδες

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Χρήση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας


Πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι της Αμφίκλειας, αλλά και οι επισκέπτες αυτής, ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου, ανήκουν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αμφίκλειας και τις διαχειρίζεται η Σχολική Επιτροπή Σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ. Αυτό σημαίνει ότι όποιος φορέας αιτείται τη χρήση αυτών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, υποβάλει αίτηση στη Σχολική Επιτροπή.

Η είσοδος πολιτών στο χώρο πρέπει να είναι ελεγχόμενη και σύμφωνη με τις αρχές σεβασμού του χώρου και σύμφωνη με την κείμενη νομοθεσία. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να κάνει ότι θέλει και ειδικότερα να φθείρει και να ρυπαίνει τις εγκαταστάσεις που δεν του ανήκουν. Βέβαια την ευθύνη αυτών των πράξεων έχουν οι φορείς που αιτούνται την παραχώρηση των χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του έτους.

Η Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Σκουρολιάκου Γρηγ. και εθελοντών κατοίκων της Αμφίκλειας  λειτουργεί τις εγκαταστάσεις την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο. Την πρωτοβουλία αυτή  πρέπει να σεβαστούν όλοι οι καθημερινοί επισκέπτες των αθλητικών εγκαταστάσεων και να προστατεύουν τον αύλειο χώρο και τις δομές που τους παραχωρούνται για άθληση και ψυχαγωγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: