Σελίδες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σχολικά πρωταθλήματα καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, αγοριών και κοριτσιών 2013-2014



Την Τρίτη 25/2 και Τετάρτη 26/2 διεξήχθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων οι σχολικοί αγώνες πετόσφαιρας (βόλεϊ)  και καλαθόσφαιρας αγοριών (μπάσκετ).

  •     Στον αγώνα της Τρίτης 25/2/2014 η ομάδα πετόσφαιρας (βόλεϊ) αγοριών του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας  αγωνίστηκε με την αντίστοιχη του Γενικού Λυκείου Κάτω Τιθορέας και ηττήθηκε με 2-0 σετ. (22-25 και 16-22 τα σετ)

Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι μαθητές: Δρέλλας, Τσάφος, Καφάσης, Κότσι, Θειακούλης, Οζούνι, Καραλής Παναγ., Κολοτούρας Δημ., Πετσάνη Παναγιώτης, Στρογγύλης και Σκλαβούνος Ιωάν. (προπονητής: κ. Νικόλαος Μπέης)

  •    Την Τετάρτη 26/282014  σε αγώνα καλαθόσφαιρας (μπάσκετ) η ομάδα αγοριών του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας, αγωνίστηκε με την αντίστοιχη του Γενικού Λυκείου Ελάτειας την οποία και νίκησε με 44-40, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα.



Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι μαθητές: Δρέλλας, Σκλαβούνος Λουκάς, Καφάσης, Θειακούλης, Βαφειάς, Στρογγύλης,  Κέφος, Κολοτούρας Δημ., Καραλής Παναγ, Πετσάνη Παναγ. (προπονητής: κ. Νικόλαος Μπέης)



Οι παραπάνω νικήτριες ομάδες στην επόμενη φάση  θα αγωνιστούν με τις αντίστοιχες ομάδες του Γενικού Λυκείου Αταλάντης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο  κλειστό των αθλητικών εγκαταστάσεων Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας την Τρίτη 4/3/2014. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και ο αγώνας πετόσφαιρας των κοριτσιών του ΓΕΛ Αμφίκλειας με την ομάδα του ΓΕΛ Αταλάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: