Σελίδες

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ – Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»














Στην πραγματοποιηθείσα εκδήλωση των σχολικών μας μονάδων με θέμα: «ΓΥΜΝΑΣΙΟ και ΛΥΚΕΙΟ  ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ – Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση, ο κ. Κουγιάτσος Ιωάννης (τ. Δ/ντης του Γυμνασίου Αμφίκλειας),  ο κ. Μανίκας Γεώργιος (τ. Δ/ντης του Λυκείου Αμφίκλειας), ο κ. Βελέντζας Αθανάσιος (τ. Δ/ντης του Γυμνασίου Κ. Τιθορέας), η κα. Δημητριάδου  Ιόλη (τ. Δ/ντρια του Λυκείου Κάτω Τιθορέας), ο Αντιδήμαρχος Ελάτειας κ. Καλλιακούδας Κων/νος, ο συγγραφέας κ. Σκορδάς Ιωάννης τον οποίο και ευχαριστούμε για την παραχώρηση  σημαντικού φωτογραφικού υλικού για την εκδήλωσή μας.   

Ομιλία έκανε η κα Βασιλική Σκορδά (τ. Δ/ντρια του Γυμνασίου Αμφίκλειας) και ο κ. Αδάμ Αδάμ (τ. καθηγητής Πανεπιστημίου). Χαιρετισμό με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την ανέγερση και αποκατάσταση του κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας απηύθυνε ο π. Δήμαρχος Αμφίκλειας κ. Τσιτσιπής Ιωάννης (τ. Καθηγητής Πανεπιστημίου) με επιστολή του που αναγνώστηκε στην εκδήλωση.

Παρευρέθηκε επίσης: ο Αντιδήμαρχος Κ. Τιθορέας κ. Παλασάντζας Λουκάς,  η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμφίκλειας κα Σκουφά Λουκία, η συνάδελφος εκπαιδευτικός κα Θεοδώρα Βοϊβόντα,  καθηγητές των σχολικών μας μονάδων, γονείς μαθητών, απλοί συμπολίτες μας και  μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας.

Η Διεύθυνση του Λυκείου Αμφίκλειας ευχαριστεί θερμά όλους τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τη Φιλόλογο του σχολείου μας κα Καλογερά Στέλλα που εμπνεύστηκε και οργάνωσε την εκδήλωση, τον κ. Αρβανιτάκη Παναγιώτη που συμμετείχε στο οργανωτικό κομμάτι της εκδήλωσης, την Φιλόλογο του σχολείου μας κα Κουτσικούρη  Μαρία που οργάνωσε τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ακολούθησε και επιμελήθηκε της παρασκευής των παραδοσιακών γλυκισμάτων που προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους, την μαθήτρια Ζερδέ Γεωργία που παρουσίασε το πρόγραμμα, τους μαθητές Κέφο Λουκά, Καραλή Παναγιώτη και Κούλα Άγγελο που πλαισίωσαν με μουσική και τραγούδια την εκδήλωση, το μαθητή Λέφα Απόστολο που είχε την ευθύνη των ηχητικών και τέλος τους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου που συμμετείχαν στην παρουσίαση των εκδηλώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: