Σελίδες

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πρόγραμμα Euroscola

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επιθυμώντας να δώσει στους νέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης την ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο και τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για την ευρωπαίκή οικοδόμηση, διοργανώνει στο Στρασβούργο την ημερίδα EUROSCOLA στις 7 Μαρτίου 2013. στην ημερίδα αυτή θα συμμετάσχουν μαθητές Λυκείου από τις χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας θα εκπροσωπηθεί με 24 μαθητες και 2 καθηγητές.

Για την επιλογή των μαθητών θα διεξαχθεί διαγωνισμός με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του Δημοκρατικού Ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση", αλλά θα ληφθούν υπόψη: η πολύ καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής Γλώσσας, καθώς και η γενική επίδοση στα μαθήματα του σχολείου.

Το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ θα συμμετάσχει στον παραπάνω διαγωνισμό με δυο υποψηφιότητες  μαθητριών της Β΄ τάξης:  ΖΕΡΔΕ  ΓΕΩΡΓΙΑΣ  και ΚΙΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μαθήτριές μας.

Το σχολείο μας είχε εκπροσωπηθεί στο πρόγραμμα euroscola του σχολικού έτους 2009-2010  με συμμετοχή στην ημερίδα του Στρασβούργου 3 μαθητριών στους 24 συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: