Σελίδες

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Σαν σήμερα 11/8 .... πριν πέντε χρόνια

απόσπασμα από το πρόγραμμα "ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2007"
Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση, με πρωταγωνιστές το Χρήστο Νικολόπουλο (τον πιο δημιουργικό σύγχρονο Έλληνα συνθέτη) και τον Δημήτρη Μπάση, από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του σύγχρονου έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, που έχει σφραγίσει το λαϊκό τραγούδι με τις επιτυχίες του («Υπάρχω», «Αγριολούλουδο», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια», «Ζήλεια μου», «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Μία είναι η ουσία», «Νταλίκες», «Έκανες το λάθος», «Κάτσε καλά», «Νύχτα στάσου», «Αγάπησέ με» κ.α.) παρουσιάζει ζωντανά σ΄αυτή τη συναυλία αυτές τις επιτυχίες του μαζί και με γνωστά τραγούδια άλλων μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, αξιοποιώντας τις σημαντικές φωνές που έχει δίπλα του.

Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου αλλά και δικά του τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει («Ψίθυροι καρδιάς», «Σπασμένο Καράβι», «Χαμοπούλια», «Η ζωή» κ.α.).

Μαζί τους, η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Δόμνα Κουντούρη που γνώρισε το ευρύτερο κοινό από το fame story αλλά κι από τον δίσκο της «Παιχνίδι ισορροπίας», ο Ηλίας Μακρής (παλιός συνεργάτης του Βασ. Τσιτσάνη) και σπουδαίοι σολίστες - μουσικοί.

ΠΗΓΗ: http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite2_1_26/07/2007_198425

Δεν υπάρχουν σχόλια: